Fidan

H van Adem (6+)

wo 03 oktober 2012 / 14:30 tot +/- 15:30 / Bimhuis

H van Adem

H van Adem

H van Adem

Unieke muziekvoorstelling met eigenzinnige jazzmuziek

Vandaag start de Kinderboekenweek met als thema ‘Hallo Wereld!’. Het draait daarbij om ontmoetingen met andere culturen, ook in dit unieke concert. Liedjes uit Turkije en Nederland in een theatraal programma met jazzmuziek vol Turkse invloeden.

Hoe ga je om met taal als je opgroeit in twee landen? Uit het eerste land ken je de liedjes die je gedachteloos zong en woorden die je al goed kon uitspreken toen je nog klein was. In het tweede land leer je nieuwe klanken waar je eerst je tong op breekt en nieuwe liedjes die al snel vertrouwd raken. Ook al begrijp je niet alle woorden, voor muziek is dat geen probleem.

NB: Dit concert is verplaatst naar het Bimhuis (kaartverkoop via Muziekgebouw). Ook de opzet van deze middag is enigszins gewijzigd. H van Adem stond oorspronkelijk gepland in de reeks Kindermiddagen (met activiteiten ná het concert) en zou plaats vinden in de aankleding van het Kinderboekenbal. Om logistieke redenen zijn deze onderdelen van het concert vervallen. De Klankspeeltuin is deze middag wel geopend (gratis toegankelijk).

 

Uitvoerenden

Esra Dalfidan zang en compositie 
Viktoriya Anastasova piano
Tobias Klein basklarinet en altsax
Jörg Brinkmann cello
Uli Genenger percussie
Toon Kuijpers spel
Cilia Hogerzeil regie
Joke van Leeuwen tekst en beeld

H van Adem is een Oorkaan productie

  • Vooraf eten?Vooraf eten?
geweest
Zet op mijn wensenlijstje

Tags

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X