Darkstar

Grensverleggende synthesizerpop

di 19 februari 2013 / 20:30 tot +/- 23:30 / Kleine Zaal
Grensverleggende synthesizerpop

Voorprogramma: Lumisokea

LET OP: Voorverkoop is uitverkocht, maar er zijn nog ruim voldoende tickets op de avond zelf beschikbaar aan de deur

Concert in The Rest is Noise i.s.m. Subbacultcha!

Dinsdag 19 februari in onze Kleine Zaal het Londense synthpop-/post-dubsteptrio Darkstar in de concertserie The Rest Is Noise. Een nieuwe concertserie met dé muziek van morgen: nieuwe, jonge bands en muzikanten waar we trots op zijn ze te kunnen boeken.

PROGRAMMA:

19:30 Deuren open
20:30 Lumisokea
21:15 Darkstar

Onder kenners gonst de naam Darkstar al enkele jaren, sinds hun bejubelde debuutplaat ‘North’. Hierop gaven ze een totaal nieuwe draai aan jaren ’80 synthpop à la The Human League. Het Britse toonaangevende elektronicablog Fact Magazine noemde het ‘one of the most unique albums you’re likely to hear in 2010’. Nu Darkstar een contract heeft bij het zeer invloedrijke elektronicalabel Warp, lijkt een internationale doorbraak slechts een kwestie van tijd. In februari spelen ze hun nieuwe materiaal voor het eerst in Nederland.

In het voorprogramma het Belgisch/Italiaanse ambient/noise-duo Lumisokea.

The Rest Is Noise-concerten boeken we vanwege de actualiteit altijd kort van tevoren. Blijf op de hoogte van de nieuwste boekingen. Vul daarvoor je e-mailadres in bovenaan deze pagina (‘Digitale nieuwsbrief’) én volg ons op Facebook of Twitter.

  • Vooraf eten?Vooraf eten?

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X