Uitmarkt en seizoensopening


Seizoensopening Boem - Paukeslag / zaterdag 1 september v.a. 14 uur:
Een dag vol percussie, ritme en pure klank. Boem – Paukeslag, ontleend aan het gelijknamige gedicht van Paul van Ostaijen, draait helemaal om de hartslag van de muziek. Een seizoensopening die begint waar muziek ooit begon, als opmaat van een rijk concertseizoen vol prachtige muziek. Zes concerten met werk van onder anderen Igor Stravinsky, Luciano Berio, Steve Reich, Edgard Varèse en composer in residence Klas Torstensson. Op zaterdag 1 september, van 14.00 tot 02.00 uur.
> lees meer

Uitmarkt 2012
Ook dit jaar is Muziekgebouw aan 't IJ aanwezig podiumdorp De Voorstelling van de Amsterdamse Uitmarkt (za 25 en zo 26 augustus op het Museumplein), samen met andere Amsterdamse culturele organisaties. Naast informatie over het nieuwe seizoen profiteert u dat weekend van onze speciale Uitmarkt-aanbiedingen. Houd onze website, e-nieuwsbrief en twitter in de gaten!

Zomer op het terras
Genieten aan het IJ met een heerlijk koud drankje kan weer deze hele zomer. Het terras is gedurende de zomermaanden bij mooi weer open open. Ook in restaurant Zouthaven bent u van harte welkom voor diner, lunch of borrel.

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X