Sounds & Clouds
Sounds & Clouds
Neem, samen met de musici van Holland Baroque, plaats in een tuin vol betoverende klanken. En word langzaam één met de prachtige muziek van Vivaldi en Hosokawa. Muziektheater ism Radialsystem V Berlijn.
DI 20 OKT / 20:15
Visioenen van kleurenpracht
Visioenen van kleurenpracht
Nieuw Ensemble presenteert twee decennia muziek van de internationaal gevierde Zuid-Koreaanse componiste Unsuk Chin. En brengt een première van haar jonge landgenoot Jeongkyu Park.
DO 22 OKT / 20:15
 Simone Lamsma + Robert Kulek
Simone Lamsma + Robert Kulek
Nog maar zelden is wereldster Simone Lamsma in een recital in Nederland te horen. Deze maand speelt ze in het Muziekgebouw prachtige vioolsonates van Mendelssohn, Schumann en Janácek.
ZA 24 OKT / 20:15
Calefax 30!
Calefax 30!
Rietkwintet Calefax bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd! Een jubileumconcert met speciale gastsolisten, een nieuw stuk van Rob Zuidam en de presentatie van het boek 'Calefax en de Caleidoscoop'.
ZO 25 OKT / 20:15
Kurt Elling
Kurt Elling
Verbluffend technisch meesterschap, een warme baritonstem én aanstekelijk enthousiasme op het podium. The New York Times: ‘Elling is the standout male jazz vocalist of our time.’ I.s.m. Bimhuis.
ZO 1 NOV / 20:15
Muziektheater 15/16
Muziektheater 15/16
Muziek, theater en beeld komen op alle mogelijke manieren samen in zeven betoverende producties in onze serie Muziektheater. Bekijk de theatrale concerten van o.a. Rob Zuidam, Bo Tarenskeen en Michel van der Aa.

Binnenkort in het muziekgebouw

Nederlands Blazers Ensemble + Marco Beasley
Una Odissea
Alom bejubeld programma
Meer info
wo 14 okt 2015 20:15
Alle concerten >