Brandenburgse concerten
Brandenburgse concerten
De zes Brandenburgse concerten van Bach, door het sprankelende barokorkest Holland Baroque Society. Vooraf (om 19 uur) college Luc Panhuysen over leven in de tijd van soldatenkoning Friedrich Wilhelm I.
DI 21 APR / VANAF 19.00 UUR
Online Radio Festival
Online Radio Festival
Een voorhoede van online-radiomakers uit o.a. Berlijn, Londen en Los Anegeles zijn te gast in het Muziekgebouw voor een 30-uurs marathonuitzending. Met live concerten, dj-sets en panel talks.
VR 1 + 2 MEI
Mahlers Vijfde
Mahlers Vijfde
Negentig topstudenten van het Conservatorium van Amsterdam spelen Mahlers Vijfde symfonie onder leiding van meesterdirigent Andrew Grams. Daarnaast het sprankelend Tweede pianoconcert van Schulhoff.
ZO 26 APR / 15.00 UUR
Seizoen 15/16 in de verkoop
Seizoen 15/16 in de verkoop
In dit feestelijke seizoen 15/16 staat veel moois op het programma. Ruim 200 concerten en vele activiteiten rond ons 10-jarig bestaan. Neem snel een kijkje.
Carel Kraayenhof Ensemble
Carel Kraayenhof Ensemble
Nederlands beste bandoneonspeler Carel Kraayenhof en zijn ensemble brengen een hommage aan de vrijheid. Ze spelen aangrijpende tangocomposities met prachtige filmbeelden.
DO 5 MEI / 20.15 UUR
November Music
November Music
Na de 22ste editie van November Music in Den Bosch is het beste van het Bossche programma in het Muziekgebouw te horen. Met concerten van o.a. Saskia Lankhoorn, Rosa Ensemble, Ties Mellema en Zapp4 + Jan Bang.
ZO 3 MEI / 13.00-22:00 UUR
Holland Festival in 't Muziekgebouw
Holland Festival in 't Muziekgebouw
Het komende Holland Festival (30 mei t/m 23 juni) telt dertien voorstellingen in het Muziekgebouw. Waaronder een portret over Pierre Boulez, Klangforum Wien, The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble en Solistenensemble Kaleidoskop (foto).

Binnenkort in het muziekgebouw

Holland Baroque Society
Bachs Brandenburgse Concerten + college Friedrich Wilhelm I
Wervelwind aan noten door sprankelend barokensemble
Meer info
di 21 apr 2015 20:15
Alle concerten >