Amsterdam

Amsterdam

Muziekgebouw aan 't IJ (foto Erik van Gurp)

Muziekgebouw aan 't IJ (foto Erik van Gurp)

Amsterdam

Amsterdam

Kassa

ma t/m za: 12.00 - 18.00 uur
T 020-788 2000

Gewijzigde openingstijden rond de kerst
> lees verder 

Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
E kassa@muziekgebouw.nl

Gebruik dit e-mailadres a.u.b. niet om kaarten te reserveren of te bestellen. U kunt via e-mail wél een adreswijziging doorgeven of andere vragen stellen.

Bezoekadres

Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Routebeschrijving

Muziekgebouw aan 't IJ ligt op ruim 10 minuten lopen vanaf Centraal Station, 5 minuten vanaf ringweg A10 oost en 3 minuten met de tram (lijn 26) vanaf het Centraal Station.

De Piet Hein Parkeergarage (ingang voor Passenger Terminal Amsterdam) loopt door tot onder het Muziekgebouw.


Grotere kaart weergeven

Openbaar vervoer

Tram 26, halte Muziekgebouw.
Minder validen raden wij aan om niet de steile loopbrug te nemen, maar om het Muziekgebouw binnen te gaan via de hoofdingang beneden aan de kade. De hoofdingang bereikt u door 75 meter naar rechts van de brug de weg naar beneden te volgen, om het haventje heen, langs het Mövenpick Hotel.

Taxi

Bestel eenvoudig een taxi via de website van TaxiID

Te voet

Ruim 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. U verlaat het station via uitgang Noord (richting het IJ). Buiten rechtsaf de waterkant volgen. Bij de stoplichten (na 300 m.) rechtdoor, de grote weg omhoog volgen. Links ziet u Muziekgebouw aan 't IJ liggen.

Fiets

Onder Muziekgebouw aan 't IJ bevindt zich een fietsenstalling (gratis, 24 uur per dag geopend). U bereikt de stalling via een rolband rechts voor de hoofdingang. Vanuit de fietsenstalling kunt u binnendoor naar de entreehal/kassa van Muziekgebouw aan 't IJ.

Auto

Vanaf de Oostelijke ringweg A10, afslag S114 richting Centrum, via de Piet Hein tunnel.
Vanuit Haarlem, volg de S102. Actuele verkeersinformatie voor Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer.

Concertparkeertarief: 4 uur voor €10

Pal onder het Muziekgebouw kunt u parkeren in Parkeergarage Piet Hein. Vanuit de parkeergarage is onze Entreehal bereikbaar via lift of trap. Concertbezoekers van het Muziekgebouw kunnen gebruikmaken van een gunstige parkeerregeling: 4 uur parkeren voor € 10.

De concertparkeerregeling werkt als volgt:
• Stempel het parkeerticket (dat u bij het inrijden van de parkeergarage ontvangt) af bij het automaatje op de rechter kassabalie in de Entreehal van het Muziekgebouw op de begane grond. Zie foto hieronder.
• Stempel uw parkeerticket af voorafgaand aan het concert. Na invoer van het ticket, drukt het automaatje in enkele seconden een extra barcode op uw ticket.
• Betaal na afloop van het concert bij de betaalautomaat in de parkeergarage. De betaalautomaat herkent de extra barcode en rekent u het voordelige concerttarief van €10 voor 4 uur.
Let op: de kortingsregeling werkt niet als u bij het inrijden gebruik maakt van uw creditcard.> Meer informatie over de Piet Hein Parkeergarage.

Alternatieve, nabij gelegen parkeergarages zijn Parking Centrum Oosterdok aan de Oosterdokskade
en P+R Zeeburg.

Routebeschrijving downloaden

Klik hier (PDF, 145K)

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X