Patchblocks (foto Mirte Slaats)

Workshop SoundLAB

voor volwassenen
zo 14 mrt 2021 15:00 - 16:30
zo 14 mrt 2021
15:00 - 16:30
  • zo 14 mrt 2021
    15:00 - 16:30
    Atriumzaal

Unieke workshops met wonderlijke instrumenten

Ooit van een MODi, Dato of Toonpad gehoord? In onze workshop SoundLAB maak je kennis met wonderlijke instrumenten. De grap is: iedereen kan er muziek mee maken.

In een verborgen hoek van het Muziekgebouw bevindt zich SoundLAB. Een laboratorium met meer dan 100 interactieve elektronische en akoestische instrumenten, waarmee je spelend en experimenterend ervaringen opdoet met geluidskunst, muzikale improvisatie, elektronische muziek en componeren. De installaties zijn speciaal voor SoundLAB ontworpen en gebouwd door geluidskunstenaars als Yuri Landman en Akim Moiseenkov. Maak je eigen soundscape met bewegingssensors of magnetische velden, of ontdek één van onze bijzondere synthesizers, allemaal in een onalledaags jasje. Elke maand is er een workshop waarin je samen op ontdekkingstocht gaat in een wereld van geluid.

SoundLAB in coronatijd
We willen onze bezoekers graag veilig, ongestoord en zo zorgeloos mogelijk laten genieten van onze SoundLAB workshops. Om dit in deze coronatijden te kunnen realiseren, hebben we een uitgebreid protocol opgesteld. Vraag hier gerust naar bij je bezoek. Vanwege coronabeperkingen is het mogelijk dat we deze workshop moeten annuleren. In dat geval ontvang je hierover bericht en zullen we het aankoopbedrag restitueren. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.