SoundLAB workshop (foto Martina Simkovicova)

SoundLAB workshop

Voor kinderen (7+) met volwassenen
zo 20 jun 2021 13:30 - 15:00
zo 20 jun 2021
13:30 - 15:00
  • zo 20 jun 2021
    13:30 - 15:00
    Atriumzaal
    Geweest

Unieke workshops met wonderlijke instrumenten

Ooit van een MODi, Dato of Toonpad gehoord? In onze workshop SoundLAB maak je kennis met wonderlijke instrumenten, en ontdek je hoe ‘gewone’ voorwerpen gebruikt worden in een compleet nieuw elektronisch muziekinstrument. We hebben een grote familie aan unieke elektronische en akoestische instrumenten, de meeste zijn speciaal voor SoundLAB gemaakt. De grap is: iedereen kan er muziek mee maken.

Workshop SoundLAB 
De workshop SoundLAB vindt iedere zondagmiddag plaats en is voor kinderen vanaf 7 jaar met volwassenen. Samen bedenk je een nieuw muziekstuk dat je aan het einde presenteert. Met je groepje en onder begeleiding van een muzikale workshopleider ga je op ontdekkingstocht langs allerlei (te) gekke instrumenten. En heb je ze een beetje onder de knie? Dan kan je er samen een muziekstuk mee maken, dat helemaal door jullie zelf bedacht, gemaakt en gespeeld wordt. Een superleuke en unieke ervaring, waarvoor noten lezen of een instrument kunnen spelen niet nodig is.

SoundLAB in coronatijd
We willen onze bezoekers graag veilig, ongestoord en zo zorgeloos mogelijk laten genieten van onze SoundLAB workshops. Om dit in deze coronatijden te kunnen realiseren, hebben we een uitgebreid protocol opgesteld. Vraag hier gerust naar bij je bezoek. Vanwege coronabeperkingen is het mogelijk dat we deze workshop moeten annuleren. In dat geval ontvang je hierover bericht en zullen we het aankoopbedrag restitueren. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.