Pitou (foto Adrien Gras)

Pitou

vr 29 jul 2022 20:00 - 21:00
vr 29 jul 2022
20:00 - 21:00

Programma

18:00 - 20:00 / DJ
20:00 - 21:00 / concert
21:00 - 23:00 / DJ

Uitvoerenden

Pitou gitaar, zang
Lieke Heusinkveld (La loye) toetsen, zang
Marc Alberto saxofoon

Fabelachtige songs van internationaal geroemde zangeres

Haar betoverende, veelkleurige stem en eigenzinnige composities zijn uit duizenden herkenbaar. Singer-songwriter Pitou zong als kind al in een professioneel klassiek kinderkoor. Op zoek naar onafhankelijkheid begon ze haar eigen composities te schrijven. Dat mondde uit in fantasierijke muzikale sprookjes, die van klein en delicaat naar groots en orkestraal gaan.

De in Amsterdam geboren Pitou maakt songs die raken aan folk aan pop, maar die eigenlijk alle genres overstijgen. Ze werkte eerder samen met musici en ensembles uit de jazz en hedendaagse klassieke muziek. Haar releases werden lovend ontvangen door de internationale pers en musici als Guy Garvey (Elbow). Dit jaar verschijnt haar eerste volledige album.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.