Caravan (foto Maria Stijger)

Caravan (5+)

Julian Schneemann & Drie Vrienden
  • zo 24 mrt 2019
    13:30 - 14:30
    Excl. pauzedrankje
    Grote Zaal
    Geweest

 

HOE KLINKT THUIS? Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt. Nu moeten ze goed luisteren waar deze thuis hoort. Pianoman Julian, Turkse fluitspeler Sinan, funky altvioliste Yanna en percussietovenaar Jeroen volgen de melodie. Met een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels gaan ze op weg. De wereld maakt muziek maar hun pakje klinkt anders. Wat moeten ze doen?

Caravan is een muzikale zoektocht naar de klank van thuis met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz.

De jonge topmusici van JULIAN SCHNEEMANN & FRIENDS reizen grenzeloos door de werelden van klassiek, jazz, oosterse en westerse volksmuziek. In hun eerste jaar kwam hun geprezen debuutalbum uit en speelden ze het publiek van het Concertgebouw, Bimhuis en Paradiso volledig plat.


Bekijk hier de making of video van Caravan (5+)

Muzikale wereldreis voor iedereen vanaf 5 jaar 

Uitvoerenden

Julian Schneemann piano & composities
Sinan Arat ney (Arabische rietfluit)
Yanna Pelser altviool
Jeroen Batterink percussie

Robin Coops
regie
Tessa Verbei scenografie 
Laura Minderhoud dramaturgie

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring