Holland Baroque Society (foto Wouter Jansen)
di 18 dec 2018 20:15 - 21:30

Holland Baroque + Kangmin Justin Kim + Joël Grare

Les cloches de Noël
18 dec
20:15 - 21:30
  • di 18 dec 2018
    20:15 - 21:30
    Grote Zaal

Intiem kerstprogramma waarin Holland Baroque oude kerstverhalen opnieuw vertelt. Slagwerker Joël Grare betovert en neemt het publiek mee in zijn geheime wereld van nooit gehoorde geluiden. Klokken klinken zoveel anders en bellen luiden als nooit tevoren. De bekoorlijke stem van countertenor Kangmin Justin Kim vervolmaakt dit programma.

De Koreaanse-Amerikaanse zanger Kim is sinds zijn debuut in 2013 bij de Franse Opéra Comique uitgegroeid tot een zeer succesval countertenor. Dirigenten van wereldfaam als Marc Minkowski en Sir John Eliot Gardener vielen als een blok voor Kims stem. Zo nam Gardener hem mee op tournee ter ere van de 450e geboortedag van Monteverdi. Ook was hij te horen op de grote festivals van Salzburg, Edinburgh en Luzern.

Kerstverhalen opnieuw verteld 

Programma

Een kerstprogramma met barokrepertoire, improvisaties en nieuwe werken. Componisten Marin Marais, Joël Grare, Jacques Brel en anderen.

Uitvoerenden

Holland Baroque
Kangmin Justin Kim
countertenor
Joël Grare percussie

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring