Grote Zaal (foto Martina Simkovicova)

Helix Trio

Lunchconcert ism Nationaal Muziekinstrumenten Fonds
  • do 15 nov 2018
    12:30 - 13:30
    Excl. pauzedrankje
    Grote Zaal
    Geweest

De leden van het Helixtrio hebben elk hun sporen verdiend als kamermusicus en als solist. Zij zijn gegrepen door het prachtige repertoire voor strijktrio en hebben zich ten doel gesteld om op een waarachtige manier muziek te maken en met het publiek de betekenis van de muziek te delen.

Serie gratis lunchconcerten
Ensembles van hoge kwaliteit in verrassende bezettingen met gevarieerd repertoire. Zij spelen gratis toegankelijke lunchconcerten in onze Grote Zaal: een prachtige manier om kennis te maken met het Muziekgebouw, groot jong talent en fantastische muziek. Wij organiseren de concerten samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, het Conservatorium van Amsterdam, het Prinses Christina Concours, het Rubens Consort en de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest.

U hoeft voor dit concert niet te reserveren.

Tip: Combineer de lunchconcerten met een rondleiding door het gebouw, voorafgaand aan het concert. U kunt het ook combineren met een lunch in ons restaurant. Of juist met een leuke SoundLAB workshop voor volwassenen.

Prachtige kennismaking 

Onderdeel van:
Lunchconcerten

Programma

Franz Schubert Strijktrio in Bes D471
Wolfgang Amadeus Mozart Divertimento voor strijktrio KV563

Uitvoerenden

Birthe Blom viool
Joël Waterman altviool
Amber Docters van Leeuwen cello

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring