CvA Brass

CvA Brass

Lunchconcert ism Conservatorium van Amsterdam
  • do 6 dec 2018
    12:30 - 13:30
    Excl. pauzedrankje
    Grote Zaal
    Geweest

Het Conservatorium van Amsterdam staat bekend om zijn grote orkestprojecten die ieder schooljaar georganiseerd worden. Ook is er iedere week een orkestklas waarin het gangbare symfonische werk wordt ingestudeerd als ervaring voor de studenten.

Toch mist er voor de koperafdeling altijd iets in deze projecten. Trompetten, trombones, tuba en slagwerk worden in de gangbare orkestprojecten niet altijd voor de volle 100% benut. En daarom bestaat CvA Brass! Hierin wordt getracht om met bekend en minder bekend repertoire voor koperensemble met slagwerk de studenten voor de volle 100% uit te dagen.

Serie gratis lunchconcerten
Jeugdige ensembles van hoge kwaliteit in verrassende bezettingen met gevarieerd repertoire. Zij spelen gratis toegankelijke lunchconcerten in onze Grote Zaal: een prachtige manier om kennis te maken met het Muziekgebouw, groot jong talent en fantastische muziek. Wij organiseren de concerten samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, het Conservatorium van Amsterdam, het Prinses Christina Concours, het Rubens Consort en de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest.

U hoeft voor dit concert niet te reserveren.

Tip: Combineer de lunchconcerten met een rondleiding door het gebouw, voorafgaand aan het concert. Of met een lunch in ons restaurant.

Prachtige kennismaking 

Onderdeel van:
Lunchconcerten

Programma

Sergej Prokofjev Suite uit Luitenant Kye op. 60 (arrangement Saskia Apon)
Sergej Prokofjev Suite uit Romeo & Julia op. 64 (arrangement Saskia Apon)
 

Uitvoerenden

CvA Brass
Bezetting: 6 trompetten, 4 hoorns, 3 trombones, 1 euphonium. 2 bastuba’s en 3 slagwerk

Jasper de Waal dirigent

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring