Polyband

PolyBand + Fenna Fiction + Collectief Walden

ADE Hangover
  • zo 21 okt 2018
    17:30 - 20:00
    NDSM
    Geweest

Tijdens ADE Hangover presenteert The Rest is Noise samen met Collectief Walden een gratis programma in Ferrotopia op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Met een installatie en rituele live optredens brengen wij een ode aan warmte. Een extravagante kachel zorgt niet alleen voor opwarming van de ruimte, maar is ook het decor waarin het publiek deelgenoot wordt van vereringsritueel voor warmte. Want warmte is de meest essentiële basisbehoefte van de mens, niet alleen fysiek (voedsel en beschutting) maar ook emotioneel (liefde en passie). Temidden van de installatie brengt DJ Fiction Fenna een muzikale ode aan de warmte. Jasper Stadhouders geeft met zijn Polyband een opzwepend, ritmische performance, die muziek tot een hartverwarmende en hypnotiserende totaalervaring maakt.


ADE HANGOVER
Met een druk weekend vol met feesten in donkere clubs is ADE Hangover de perfecte afsluiter van het Amsterdam Dance Event. Live-bands en DJ’s zorgen voor de juiste muziek, lokale smaakmakers vullen de maag en er is een markt met mooie producten. Sfeer en saamhorigheid staan op een gedeelde eerste plek tijdens ADE Hangover. Iedereen is de 22ste vanaf 12:00 welkom, het festival is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk.
“ADE Hangover wordt de plek om bij te komen van het lange weekend en om Amsterdam Dance Event af te sluiten op de luie zondag.”


COLLECTIEF WALDEN
Collectief Walden is een interdisciplinair kun¬stenaarscollectief met achtergronden in filo¬sofie en biologie. Zij maken performances en installaties vanuit de overtuiging dat weten¬schap kunst kan inspireren en kunst wetenschap invoelbaar kan maken.
 

Uitvoerenden

PolyBand
Ibelisse Guardia Ferragutti: movement
Genevieve Murphy: bagpipes
Jasper Stadhouders: guitar and composition
Jeroen Kimman: guitar
Marta Warelis: keyboards & synthesizer
Miguel Petruccelli: bass
Philipp Moser: drums
Onno Govaert: drums
Tristan Renfrow: drums


Fenna Fiction

Walden Collectief

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring