Muziekgebouw Park (foto: Martina Simkovicova)
zo 17 nov 2019 12:00 - 13:15

Muziekgebouw Park

Picknick
17 nov
12:00 - 13:15
  • zo 17 nov 2019
    12:00 - 13:15
    Excl. pauzedrankje
    Entreehal

Muziekgebouw Park is een picknick voor de buurtbewoners van het Muziekgebouw en alle anderen die graag op een verrassende manier kennis willen maken met onze muziek en musici. Neem een gevulde picknickmand mee, wij zorgen voor de picknickkleden, kussens en muziek. Óók leuk voor families met kinderen vanaf 8 jaar.

Muziekgebouw Park is dé manier om in een bijzondere en informele setting kennis te maken met de prachtige muziek in het Muziekgebouw. Samen met theatermakers Milena Haverkamp (Veenfabriek) en Jochem van Tol (o k a p i) organiseren wij twee keer per jaar op zondagmiddag een muzikale picknick in de Entreehal. Voor iedereen die van muziek houdt. Kom ook en geniet van muziek, performances en natuurlijk uw zelf meegebrachte picknickmand.

Tijdens deze editie van Muziekgebouw Park zullen alle klanken van onze musici een reis maken door de hal. En dat is niet zo makkelijk, want de hal is groot. Toch willen we laten zien dat je met muziek kan reizen. Voor deze reis is geen betere plek te bedenken dan de hal van het Muziekgebouw. Laat je omringen door muziek. 

Neem uw picknickmand mee, wij verzorgen de muziek

Onderdeel van:
Muziekgebouw Park

Programma

Componist Gerjan Piksen speelt eigen werk en betrekt daarbij het Fokker-orgel 
Paul Koek en Frank Rosaly spelen een uniek slagwerkduet, speciaal voor Muziekgebouw Park
Slagwerk Den Haag speelt werk van John Cage op een cactus
Dodó Kis blokfluit

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring