Dadodans - KLANK
zo 24 nov 2019 15:30 - 16:15

KLANK (2-4)

Dadodans
24 nov
15:30 - 16:15
  • zo 24 nov 2019
    15:30 - 16:15
    Excl. pauzedrankje
    Kleine Zaal

Klank, wat is dat eigenlijk? Een trilling die op reis gaat en uiteindelijk muziek wordt, of zang, of brabbeltaal. Beweging dus! In deze intieme voorstelling zonder woorden ontdekken een zangeres en een danseres wat ze met elkaar gemeen hebben. Samen komen ze in beweging in een klankvolle dans waarbij het jonge publiek zeker niet stil zal kunnen zitten.

Choreograaf Gaia Gonnelli en haar dansgezelschap Dadodans maken unieke dansvoorstellingen voor kinderen. Ze prikkelen de fantasie van hun jonge publiek met zintuiglijke, associatieve dans en decors vol kleur en verbeelding.


Kijk Muziek!
Tussen de concerten door, kan je nóg meer in de muziek duiken met verschillende activiteiten. Ontdek de artiestenroute, word componist in een kwartier of maak zelf beeldende muziek. SoundLAB is geopend voor een kennismaking met de wonderlijkste muziekinstrumenten én 4’33 Grand Café is open voor taart, broodjes of iets te drinken. 

Programma 24 november:

Beeldende muziek / Entreehal / 14:30 – 16:30 uur
Maak je eigen muzikale tuin met Jantine en laat je fantasie los op een kleurrijke tekening.

Presentatie WOW Amsterdam / SoundLAB / 14:40 – 15:00 uur
Kinderen uit de Kolenkitbuurt presenteren hun zelfgemaakte muziek met SoundLAB instrumenten na een reeks van 4 workshops in culturele broedplaats WOW Amsterdam.

SoundLAB / Atriumzaal (2e verdieping)
In SoundLAB kan je spelen met wonderlijke instrumenten zoals de Dato DUO, Toonpad, Formonium en de MODi, waarmee je samen met anderen een heel nieuw muziekstuk maakt. Tijdens de Kijk Muziekmiddag kun je gewoon even binnenlopen en de instrumenten uitproberen of meedoen aan een bliksemworkshop. Word componist in een kwartier!

15:15 uur: workshop 1
15:45 uur: workshop 2

 Duur: ca. 15 minuten. We verzamelen in de Entreehal bij het verzamelpunt.

Rondleiding Artiestenroute
Volg de Artiestenroute! Kom mee op een spannende rondleiding backstage in het Muziekgebouw en kom te weten waar musici inspelen en technici alles voorbereiden achter de schermen. Misschien ontmoet je wel een echte artiest! Iedereen mag mee!

14:45 uur: rondleiding 1
15:15 uur: rondleiding 2
15:45 uur: rondleiding 3
(elk half uur)

Duur: ca. 20 minuten. We verzamelen in de Entreehal bij het verzamelpunt.

Peuterdeck (2-4 jaar)
Voor de allerkleinsten is er op Foyerdeck 3 bij de Kleine Zaal een muzikale speeltuin aangelegd met kussens die geluid maken en andere instrumentjes om te proberen.

Dans en zang in een even intieme als kleurrijke voorstelling

Onderdeel van:
Kijk Muziek!
Highlights

Uitvoerenden

Gaia Gonnelli choreografie
Wiebe Gotink muziek

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring