Miracles of music

Miracles of Music

Dit concert is geannuleerd, kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht.

 

Boeiende presentaties, bijzondere ervaringen en heel veel lekkere muziek - dat is de succesformule van de Miracles of Music Theatershow. Vorig jaar zorgden 3 inspirerende professoren en een bonte stoet muzikanten nog voor uitverkochte zalen en enthousiaste bezoekers. Dat gaat dit jaar zeker opnieuw lukken met deze totaal nieuwe 'line-up'.

Inspirerende presentatoren
Prof. dr. Iris Sommer is hoogleraar Psychiatrie, hersenonderzoeker en auteur van de boeken 'Haperende hersenen' en 'De zeven zintuigen'.

Dr. Artur Jaschke is musicus, neuro-musicoloog en de jongste lector van Nederland. Hij weet als geen ander wat muziek maken en luisteren doet met je brein en je emoties.

Trijntje Oosterhuis is een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land. In deze theatershow geeft ze haar optreden een verrassende wending door de muzikale interactie aan te gaan met het publiek.

De moderator van de show is Vincent Bijlo. Deze cabaretier, multi-instrumentalist, zanger, schrijver en radiomaker zal ongetwijfeld zijn eigenzinnige stempel zetten op de show.

Veelzijdig programma
Vanuit nieuwe invalshoeken kijken we in de theatershow naar de invloed van muziek op ons brein, onze gezondheid en vooral ook ons psychisch welzijn.

Nieuwe, opmerkelijke inzichten uit de wetenschap en de praktijk worden afgewisseld met livemuziek, een actieve deelname van het publiek en een surprise act in elke show. Ook worden er fragmenten vertoond uit twee documentaires die Pim Giel maakte over muziek in de zorg, bij trauma's, bij geboorte en in operatiekamers.

Toegankelijk voor iedereen
De theatershow is een inspirerende ervaring voor iedereen! Voor zowel professionals als voor vrijwilligers, mantelzorgers en kwetsbare mensen.

Miracles of Music streeft ernaar zoveel mogelijk kwetsbare mensen en hun naasten de wonderbaarlijke kracht van muziek en muziektherapie zelf te laten ervaren en gebruiken.

Met de hulp van donateurs en sponsors worden Miracles of Music Meetings georganiseerd (gratis voor mantelzorgers) en waarbij achteraf een gratis consult mogelijk is door de aanwezige muziektherapeut. 

Onderdeel van:
Ook in het Muziekgebouw
Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring