SoundLAB (foto Martina Simkovicova)
zo 23 feb 2020 14:30 - 16:00

Workshop SoundLAB XL / MonteverdiDag Special

Voor volwassenen
23 feb
14:30 - 16:00
  • zo 23 feb 2020
    14:30 - 16:00
    Excl. pauzedrankje
    Atriumzaal

Ooit van een MODi, Dato of hothand gehoord? In onze workshop SoundLAB maak je kennis met deze splinternieuwe en wonderlijke instrumenten. Het zijn zo’n honderd heel verschillende instrumenten van nu. En de grap is: iedereen kan er muziek mee maken.

Tijdens deze speciale SoundLAB workshop gebruiken we Monteverdi's 'Lamento della Ninfa' om een eigen madrigaal te maken. Een madrigaal is een kort lied waarin men de tekst zo goed mogelijk tot uitdrukking probeert te brengen. Dat doen we zowel met stem als met de bijzondere instrumenten van het SoundLAB. De workshop is voor volwassenen. Een leuke en unieke ervaring, waarvoor noten lezen of een instrument kunnen spelen compleet onbelangrijk is.

 Tip: Deze workshop is goed te combineren met een concert tijdens de Monteverdidag. Kijk voor meer informatie over het programma op https://www.muziekgebouw.nl/agenda/themas/194/MonteverdiDag/

 

 

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring