Cinderella (foto: Hans Gerritsen)

Cinderella (5+)

De Stilte
zo 16 mei 2021 13:30 - 14:30
zo 16 mei 2021
13:30 - 14:30
  • zo 16 mei 2021
    13:30 - 14:30
    Excl. pauzedrankje
    Geannuleerd

Programma

Sergej Prokofjev Cinderella suite (in een bewerking voor 4 handen op piano van John Gevaert)

Uitvoerenden

Wiktoria Czakon dans
Christopher Havner dans
Elena Peeters actrice

Pianoduo Mephisto:
John Gevaert piano
Katrijn Simoens piano

Jack Timmermans choreografie
Czakon kostuums
Pink Steenvoorden lichtontwerp
Bert Vogels, Boy van Poortvliet, Joost Bielars rekwisieten

Een klunzige regisseuse, twee dansers en één piano voor twee pianisten

Oh jee! Een onhandige regisseuse gaat een voorstelling maken over Assepoester, maar ze heeft maar twee dansers om alle rollen te spelen. Waar haalt ze de pompoen uit het verhaal vandaan, en de muizen? En hoe gaat het verhaal eigenlijk ook alweer? Wie kan haar helpen?!

Om de ramp nog groter te maken, is er voor de twee pianisten die meespelen maar één piano. Gelukkig hebben ze hele mooie muziek van de Russische componist Prokofjev in de vingers. En ook de dansers zijn stiekem heel goed en vindingrijk. Zo ontstaat langzaam toch nog een heel spannende voorstelling.

De kaartverkoop van dit concert is gestart voordat de huidige coronamaatregelen van kracht werden. Vanwege coronabeperkingen is het waarschijnlijk dat de aanvangstijd en de placering nog wijzigen. Ook is het mogelijk dat we het concert moeten annuleren of dat de toegestane zaalcapaciteit op de concertdatum onvoldoende is voor alle kaartkopers. In alle gevallen ontvangen kaartkopers hierover bericht en bieden we de mogelijkheid tot restitutie. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.