Calefax Rietkwintet

PAN: het kortste festival van Nederland

vr 30 december 2011 / 19:30 tot +/- 22:00 / Grote Zaal
PAN: het kortste festival van Nederland

Bonte stoet musici op uitnodiging van Calefax

Een evenement dat voor velen inmiddels een vaste prik is in de dagen tussen kerst en oud en nieuw. Een blik onder het deksel van de PAN verraadt al enkele gasten.

Naast natuurlijk Calefax zelf, treden op pianist/ componist Frederic Rzewski, het jonge zangensemble Kobra en schrijver Geert Mak. En er is de uitslag van de 'Waanzinnige compositiewedstrijd' met componist Theo Loevendie in de rol van juryvoorzitter, waarna Calefax de winnende compositie speelt.

Net als eerdere jaren staat het programma garant voor een bonte verzameling muzikale avonturen met de deur naar de bar de hele avond open. Nog niet alle gasten zijn bekend maar leest u de komende weken op www.calefax.nl. Of laat u verrassen!

Tijdens de vorige PAN (28 december 2010) kwamen Louis van Dijk, Tomoko Mukaiyama en Michel Braam - drie vooraanstaande Nederlandse pianisten - elkaar tegen op het podium. Bekijk wat er toen gebeurde, zonder enige voorbereiding:Gewijzigde kassatijden
Speciaal voor dit concert is de kassa open van 16.00 tot 20.00 uur. De overige dagen van deze week (24 december t/m 1 januari) is de kassa gesloten.
> lees meer

Uitvoerenden

Te gast zijn o.a:
zangformatie Kobra
sho-speelster Naomi Sato
componisten Theo Loevendie & Frederic Rzewski
grafisch ontwerper Gerard Unger
schrijver Geert Mak
Slagwerk Den Haag
de eigenzinnige driemansband Tin men and the telephone

  • Vooraf eten?Vooraf eten?
geweest
Zet op mijn wensenlijstje

Tags

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X