Vrije Noten

Componistendiner

za 05 mei 2018 / 18:00 tot +/- 22:00 / Grote Zaal
Entreehal Muziekgebouw (foto Martina Simkovicova)

Entreehal Muziekgebouw (foto Martina Simkovicova)

Genieten van eten en bijzondere werken

Op 5 mei vieren we de vrijheid, ook in het Muziekgebouw. Dit keer willen we dat vieren met een bijzondere vrijheidsmaaltijd, als ode aan de hedendaagse muziek. Met muziek en met componisten die samen met u aan tafel gaan om te genieten van het lekkers dat u heeft meegenomen. Uw culinaire bijdrage is uw entreebewijs. Deel samen de liefde voor muziek en geniet van eten en van bijzondere werken, uitgevoerd door topmusici en gecomponeerd door de componist waar u deze avond mee aan tafel zit.

U kunt ervoor kiezen om een voor-, hoofd- of nagerecht mee te nemen, zolang u voor twee keer zoveel mensen meeneemt als waarmee u zelf komt. Zo zorgt u ervoor dat ook de aanwezige musici en componisten een maaltijd kunnen nuttigen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.  

Met het Vrije Noten Componistendiner hopen wij een nieuwe traditie te vestigen. En laten wij zien dat ongeacht het tijdsgewricht, er altijd componisten zullen zijn die nieuwe noten schrijven en luisteraars die het zullen waarderen. De wereld van de hedendaagse muziek is er een die wortelt in een eeuwenoude traditie, die bruist van de energie en nieuwe ideeën. Iedereen is welkom.

 

  • Vooraf eten?Vooraf eten?

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X