Programmaboekjes

Voor verschillende concerten zet het Muziekgebouw de programmaboekjes óók online, enkele dagen voor het concert. Dit is een nieuwe vooralsnog gratis dienstverlening om ons publiek beter de kans te geven achtergrondinformatie te lezen voorafgaand aan het concert.

Tot op heden waren programmaboekjes alleen op de concertavond zelf te koop. De digitale programmaboekjes zijn op onze website te vinden bij het betreffende concert onder het tabblad ‘Achtergrond’.

Dringend verzoek
Wij vragen u met klem deze digitale versie niet tijdens het concert te raadplegen via uw mobiele telefoon. Dit is zeer storend voor de andere concertbezoekers.

Niet voor alle concerten
Wij maken de gedrukte programmaboekjes niet voor alle concerten. Wel voor onder meer festivals en specials, en voor de meeste concerten in de series Piano, Grote Zangers, Oude muziek, Koren, Strijkkwartetten en Donderdagavondserie. Overigens zullen niet voor alle concerten waarvoor wij gedrukte programmaboekjes maken digitale versies op de website te vinden zijn. Soms is het niet mogelijk digitaal te publiceren vanwege bijvoorbeeld beeld- of auteursrechten.

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X