foto Martina Simkovicova

foto Martina Simkovicova

Jeugdige ensembles van hoge kwaliteit in verrassende bezettingen met gevarieerd repertoire. Zij spelen tien gratis toegankelijke lunchconcerten in onze Grote Zaal: een prachtige reeks om kennis te maken met het Muziekgebouw, groot jong talent en fantastische muziek. Wij organiseren de concerten samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, het Conservatorium van Amsterdam, het Prinses Christina Concours en de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Tip: Combineer de concerten met een rondleiding door het gebouw, voorafgaand aan het concert. Of met een lunch in restaurant Zouthaven

Jong talent

Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds stelt jonge, getalenteerde musici in staat uitmuntende instrumenten te bespelen die anders voor hen financieel onbereikbaar zijn. Het Prinses Christina Concours stimuleert en ondersteunt kinderen en jongeren om hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen. Met de beste studenten van het Conservatorium van Amsterdam werkt het Muziekgebouw in meerdere series nauw samen (zie ook pag. 34). De Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest biedt plaats aan jonge, zeer getalenteerde musici, begeleid door leden van het orkest.

Concerten in deze serie (5)

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X