Strijkkwartet Biënnale Amsterdam 2018

Strijkkwartet Biënnale Amsterdam 2018


Het Muziekgebouw staat van 27 januari t/m 3 februari 2018 van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat helemaal in het teken van de eerste Strijkkwartet Biënnale Amsterdam. Het enige festival ter wereld dat zo diepgaand en grootschalig een van de meest bijzondere genres in de klassieke muziek viert: het strijkkwartet – de poëzie onder de kamermuziek. Een week lang is Amsterdam the place to be voor liefhebbers en nieuwsgierige luisteraars, strijkkwartetten en componisten – van de wereldtop tot jong talent. 

Ordering outside the Netherlands
To order tickets, day tickets and passe-partouts outside the Netherlands, please contact our Box Office: kassa@muziekgebouw.nl / tel. +31 (0)20 788 2000 (Mon - Sat, 12:00 - 18:00). Thank you.

Veel festivalactiviteiten
Dit grootse festival – dat ruim veertig concerten telt – heeft ook dagelijks terugkerende programmaonderdelen. Zo opent iedere festivaldag met een prachtig ochtendconcert onder de noemer Vroege Haydn. De dag sluit af met Late Beethoven, een intiem avondconcert, steeds door een ander strijkkwartet. Ook dagelijks Selected by, concerten als opmaat naar een strijkkwartetcanon. En Extending string quartet, dat de grenzen van het strijkkwartet verkent. Daarnaast masterclasses voor publiek én musici, Coffee Talks en meer! Zie ook www.sqba.nl.

Stapelkorting
Met de stapelkorting stelt u voordelig en flexibel uw eigen festival samen: kies alle Vroege Haydn's of avondconcerten, of kies juist zelf een combinatie van verschillende programma's. Hoe meer concerten, hoe meer korting!

 

• 3 tot 6 concerten > 20% korting
• 6 tot 9 concerten > 25% korting 
• 9 of meer concerten > 35% korting

De korting wordt automatisch berekend wanneer u de concerten in uw winkelmandje doet. Deze kortingen gelden op de normale toegangsprijs van een kaartje en niet op kaarten met Stadspas- en CJP-korting.

Bestel dagkaarten of passe-partout

Bestel eenvoudig én voordelig uw passe-partout of dagkaart(en) via het online-bestelformulier.

Concerten in deze serie (50)

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X