Muziekgebouw Park

Picknickmand mee, wij verzorgen de muziek

De picknick (óók leuk voor families met kinderen vanaf 8 jaar) is voor buurtbewoners rondom het Muziekgebouw en voor alle anderen die graag op een verrassende manier kennis willen maken met de muziek en de musici die hier te horen zijn. Neem zelf een gevulde picknickmand mee, wij zorgen voor picknickkleden, kussens en de muziek. 

In het Muziekgebouw is veel prachtige muziek te horen in verschillende genres en vormen. Muziekgebouw Park is dé manier om daar informeel kennis mee te maken. Onder de bezielende leiding van theatermakers Milena Haverkamp (Veenfabriek) en Jochem van Tol (o k a p i) organiseren wij drie keer per jaar op zondagmiddag in de Entreehal een muzikale Picknick voor iedereen die van muziek houdt. Kom en geniet van muziek en performances én uw zelf meegebrachte picknick.

Het programma van iedere editie van Muziekgebouw Park wordt later bekendgemaakt. Houd de website in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Alle concerten:

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring