Componistendiner

5 mei 2019 / Genieten van eten en bijzondere werken

Op 5 mei vieren we de vrijheid, ook in het Muziekgebouw. Dit keer willen we dat vieren met een bijzondere vrijheidsmaaltijd, als ode aan de hedendaagse muziek. Met muziek en met componisten die mede de maaltijd samenstellen: voor het publiek én voor elkaar. Deel samen de liefde voor muziek en schuif aan, om te genieten van eten en van bijzondere werken, uitgevoerd door topmusici en gecomponeerd door de componist waar u deze avond mee aan tafel zit.

Met het componistendiner hopen wij een nieuwe traditie te vestigen. En laten wij zien dat ongeacht het tijdsgewricht, er altijd componisten zullen zijn die nieuwe noten schrijven. De wereld van de hedendaagse muziek is er een die wortelt in een eeuwenoude traditie, die bruist van de energie en nieuwe ideeën. Iedereen is welkom.

Het programma van het componistendiner wordt later bekendgemaakt. Houd de website in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Alle concerten:

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring