SoundLAB (foto: Martina Simkovicova)

SoundLAB

De leukste workshops met de wonderlijkste instrumenten

Het Muziekgebouw heeft een unieke collectie van ruim 100 eigenaardige, superinteressante en speciaal voor ons ontworpen muziekinstrumenten. Iedereen kan er muziek mee maken: volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 7 jaar. Bijna dagelijks geven wij inspirerende en superleuke workshops SoundLAB voor bezoekers en op afspraak voor o.a. bedrijven, kinderfeestjes en scholen. In no-time bespeel je de instrumenten met elkaar!

• Geen instrument klinkt hetzelfde
• Leuk en leerzaam
• Lekker experimenteren
• Populair bij scholieren
• Ook te boeken op locaties buiten het Muziekgebouw

Workshops op zondagmiddag (7+)
Het hele jaar door organiseren we verschillende workshops: SoundLAB, Loop Station, Soundtrack Live en SoundLAB-specials rondom festivals.

SoundLAB XL voor volwassenen
Voor volwassenen organiseren wij op enkele donderdagen (na een lunchconcert) en in het weekend (voor een concert) workshops SoundLAB XL. Daarin maakt u een eigen muziekstuk en leert u meer over improviseren, componeren en samen muziek maken. Noten lezen of een instrument kunnen bespelen is niet nodig: een unieke ervaring! 
> meer info en data

Je eigen verjaardagsfeest
De leukste manier om je verjaardag te vieren: een SoundLAB-workshop met je eigen vrienden en vriendinnen op een datum en tijd in overleg. Het muziekstuk dat je samen maakt, nemen we op zodat je er thuis ook nog naar kunt luisteren.

Bedankt!
Mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Vrienden van het Muziekgebouw.

  

> Lees meer op de SoundLAB-pagina

Alle concerten:

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring