SoundLAB voor volwassenen

Muziekworkshops

Ooit van een MODi, Dato of Toonpad gehoord? In onze workshop SoundLAB maak je kennis met wonderlijke instrumenten. De grap is: iedereen kan er muziek mee maken.

In een verborgen hoek van het Muziekgebouw bevindt zich SoundLAB. Een laboratorium met meer dan 100 interactieve elektronische en akoestische instrumenten, waarmee je spelend en experimenterend ervaringen opdoet met geluidskunst, muzikale improvisatie, elektronische muziek en componeren. De installaties zijn speciaal voor SoundLAB ontworpen en gebouwd door geluidskunstenaars als Yuri Landman en Akim Moiseenkov.

Maak je eigen soundscape met bewegingssensors of magnetische velden, of ontdek één van onze bijzondere synthesizers, allemaal in een onalledaags jasje. Elke maand is er een workshop waarin je samen op ontdekkingstocht gaat in een wereld van geluid.

SoundLAB en corona
We willen onze bezoekers graag veilig, ongestoord en zo zorgeloos mogelijk laten genieten van onze SoundLAB workshops. Om dit in deze coronatijden te kunnen realiseren, hebben we een protocol opgesteld. Vraag hier gerust naar bij je bezoek.

Bedrijfsuitje
Het is ook mogelijk om op afspraak een uniek bedrijfsuitje, team building dag of familiefeestje in SoundLAB te organiseren.

> meer informatie over SoundLAB

Alle concerten: