Lunchconcerten Muziekgebouw (foto: Annelies van der Vegt)

Lunchconcerten 20-21

Prachtige kennismaking

Jeugdige ensembles van hoge kwaliteit in verrassende bezettingen met gevarieerd repertoire. Zij spelen dit seizoen dertien lunchconcerten in onze Grote Zaal: een prachtige manier om kennis te maken met het Muziekgebouw, groot jong talent en fantastische muziek.

Wij organiseren de concerten samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, het Conservatorium van Amsterdam, het Prinses Christina Concours en Dutch Classical Talent.

Tickets
Zolang er coronamaatregelen van kracht zijn, kunnen we de lunchconcerten niet meer gratis aanbieden. Tickets kosten €5 en zijn hieronder online te bestellen. Ook zijn er bij deze concerten geen aansluitende rondleidingen door het gebouw.

Jong talent

Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds stelt muziekstudenten en professionele musici in staat een uitmuntend instrument te bespelen dat anders buiten hun bereik ligt. Het Prinses Christina Concours ondersteunt kinderen en jongeren hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen. Met de beste studenten van het Conservatorium van Amsterdam werkt het Muziekgebouw in meerdere series nauw samen. Dutch Classical Talent biedt jonge toptalenten coaching en een tournee langs de twaalf grootste concertzalen van Nederland.

Alle concerten: