v3

The Rest is Noise


Vernieuwers uit alle hoeken

Onder het label The Rest is Noise programmeert het Muziekgebouw samen met Amsterdamse muziekorganisaties concerten van internationale artiesten die vooroplopen in pop, elektronica en muziek waar nog geen label op te plakken is.

Programma

Van vooruitstrevende elektronische muziek tot pionierswerk van levende legendes. In samenwerking met partners programmeren we in The Rest is Noise muziek van innovatieve musici uit heden en verleden. Zo halen we hedendaagse muziek, techno, sci-fi synth-pop en alles daartussen naar het Muziekgebouw. Op de agenda onder meer Circuit des Yeux, Sugai Ken en het Strange Sounds From Beyond festival. De serie is vernoemd naar het gelijknamige boek van de Amerikaanse muziekjournalist Alex Ross waarin hij de vernieuwende muziek van de 20e eeuw beschreef.


Kort van tevoren geboekt
Concerten in The Rest is Noise boeken we vaak kort van tevoren. Houd voor de meest actuele agenda de Facebook-pagina van The Rest is Noise of onze website in de gaten. Eerder te gast waren o.a. James Holden, Ben Frost, Owen Pallett, Robert Henke, Xiu Xiu, Gaussian Curve,  s t a r g a z e , Holly Herndon, Hailu Mergia en Oneohtrix Point Never.

Blijf op de hoogte
Via onze The Rest is Noise-Facebookpagina en op Instagram.
 

   
 

Bekijk het concertarchief
Alle The Rest is Noise-concerten op een rij, sinds mei 2012

Oneohtrix Point Never + Gigi Masin


Xiu Xiu

Online Radio Festival

Robert Henke - Lumière

 


Dekmantel @ Muziekgebouw

instagram

partners

 

Facebook

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X