Kloppen uw gegevens nog?

Beste bezoeker van het Muziekgebouw,

In de herfst/winter 2017 doen wij een mailing waarin wij onze bezoekers vragen hun gegevens te controleren. Hieronder ziet u de mail die wij uitsturen. Ook vindt u daaronder enkele veelgestelde vragen en antwoorden. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Vriendelijke groet,

Muziekgebouw aan ‘t IJ

 

Over deze mailing

Waarom krijg ik deze e-mail?

Wij willen u zo goed en relevant mogelijk informeren over ons programma en uw geplande concertbezoek. Daarom vragen we al onze bezoekers of zij hun gegevens willen controleren en hun voorkeuren willen aangeven.

Kennis van de publieksopbouw is een voorwaarde van onze subsidiegevers. Vandaar dat wij ook uw geboortedatum en woonplaats vragen. Van harte hopen wij dat u ons daarmee wilt helpen. Uiteraard behandelen wij al uw gegevens zorgvuldig volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Ik heb deze e-mail meerdere keren ontvangen, hoe kan dat?

Mogelijk zijn er van u meerdere emailadressen bekend in ons systeem. Wilt u een e-mailadres verwijderen uit ons bestand? Beantwoord dan de mail gestuurd aan het emailadres dat u wilt behouden en geef hierin aan welk e-mailadres verwijderd mag worden.

Het controleren van uw adresgegevens

Waarom zijn sommige velden verplicht om in te vullen?

De online-bestelprocedure op onze website werkt alleen als zowel adresgegevens als telefoonnummer bekend zijn. De website maakt namelijk gebruik van een systeem dat veel meer theaters en concertzalen gebruiken. Vooruitlopend op nieuwe, Europese privacywetgeving werkt de webleverancier eraan om voorjaar 2018 minder velden verplicht te stellen. Op dit moment is dat echter nog niet mogelijk.

Het controleren van uw voorkeuren

Wat zijn e-mails over ‘concerttips en concertaanbiedingen’?

Wij informeren u per e-mail als de concerten voor het nieuwe seizoen in de verkoop gaan. Ook sturen wij e-mails voor belangrijke evenementen, zoals festivals (als de programma’s ervan compleet zijn). Of bijboekingen van concerten in bijvoorbeeld The Rest is Noise. Wij proberen daarbij zo goed mogelijk rekening te houden met uw genrevoorkeuren. Wij willen u immers zo goed mogelijk op maat informeren.

Hoe vaak verstuurt het Muziekgebouw de maandagenda?

U ontvangt elk einde van de maand een overzicht van ons complete programma in de maand er op.

U ontvangt deze eens per maand, enkele dagen voorafgaand aan de nieuwe maand. Het is het complete concertoverzicht in die periode. 

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X