Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam is zeer centraal gelegen. Per trein – op 15 minuten lopen van Centraal Station Amsterdam – met tramhalte 26 (IJburg) voor de deur. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage.

Muziekgebouw aan 't IJ / Atriumzaal (workshops SoundLAB)
Adres: Piet Heinkade 1, 1019 BR Amsterdam
Kassa: T 020 788 2000 (ma t/m za, 12 - 18 uur)
Route-informatie

Verjaardagsworkshop of workshop op maat
Wilt u een verjaardagsworkshop Maak Muziek! boeken of een andere workshop op maat in de Atriumzaal? Mail dan met Eva Roelofsen of bel 020 788 2046.

Informatie over educatie
Heeft u vragen over een van de educatieve activiteiten van onze afdeling? Mail naar educatie@muziekgebouw.nl of bel 020 788 2016.

Gratis vervoer met Cultuurbus en -boot
Amsterdamse basisscholen kunnen gratis gebruikmaken van de Cultuurbus en Cultuurboot wanneer zij een schoolconcert boeken in het Muziekgebouw of Bimhuis. Of een workshop Maak Muziek! volgen in het Muziekgebouw. Kijk op www.cultuurbusamsterdam.nl voor meer informatie en reserveren.

Schooltoer: met korting reizen via CJP Cultuurkaart
Docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, kunnen met fikse korting reizen met de NS (in de daluren) en het GVB Amsterdam. Kijk op www.cjp.nl/schooltoer voor meer informatie.

Openbaar vervoer scholen/naschoolse opvang
Tram 26 (IJburg), halte Muziekgebouw. De GVB heeft een scholendagkaart, een wegwerp OV-chipkaart voor basisscholen en naschoolse opvang. De kaart is geschikt voor begeleide schoolreizen en kinderen en hun begeleiders in GVB tram, bus en metro.

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X