KASSA

ma t/m za 12.00 - 18.00 uur
T 020 788 2000
> meer informatie

Zomersluiting kassa
De kassa is gesloten van maandag 16 juli t/m zondag 19 augustus 2018. Op concertdagen in deze periode is de kassa geopend vanaf 12.00 uur. Natuurlijk is het altijd mogelijk online kaarten te kopen! Het opsturen van gekochte kaarten kan in deze periode wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Adres
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Problemen bij bestellen?
Ondervindt u problemen bij het online bestellen? De pagina Veelgestelde vragen biedt in veel gevallen uitkomst. U kunt ook het bestelformulier downloaden, uitprinten en per post versturen naar Muziekgebouw aan ’t IJ.
> Download bestelformulier seizoen 18-19
> Informatie over prijzen en kortingen

VERDER OP DEZE PAGINA:
> Algemene informatie kaartverkoop
> Online kopen
> Telefonisch bestellen
> Langskomen bij kassabalie
> Wachtlijst concerten
> Mindervaliden
> Cadeaubonnen

ALGEMENE INFORMATIE KAARTVERKOOP

ONLINE KAARTEN KOPEN
U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week online losse kaarten kopen via deze website. Ook is er de mogelijkheid naar eigen keuze een serie samen te stellen. U gaat naar het concert van uw keuze en klikt op 'bestel tickets'. Uw eventuele korting wordt automatisch berekend aan het einde van uw bestelling. Bij geplaceerde concerten kunt u online bovendien zelf uw stoelkeuze bepalen. U kunt betalen met iDeal of creditcard (Visa of Eurocard/Mastercard).
> Meer informatie over online bestellen op pagina met veelgestelde vragen


TELEFONISCH BESTELLEN OP 020 - 788 2000

• De kassa is telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur.

• Wanneer u telefonisch kaarten bestelt tot één week voor het concert, kunt u betalen met een eenmalige machtiging, met de PODIUM Cadeaukaart, via een creditcardbetaling (Visa of Eurocard/Mastercard). U krijgt de kaarten dan toegezonden.

• Wanneer u telefonisch kaarten bestelt in de laatste week voor het concert, kunnen wij u de kaarten niet meer toesturen. U kunt uw kaarten in dit geval afhalen op de avond van het concert. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk drie kwartier voor aanvang afgehaald te zijn.


LANGSKOMEN BIJ KASSABALIE

• De kassabalie is geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur. Bij avondconcerten en op zon- en feestdagen bent u welkom vanaf anderhalf uur voor aanvang van het concert. De kassa is dan alleen geopend voor verkoop van het betreffende concert.

• Aan de kassabalie kunnen uitsluitend kaarten worden gekocht. U kunt contant betalen, met pinpas, creditcard (Visa of Eurocard/Mastercard), Theater & Concertbon, PODIUM Cadeaukaart of Cultuurkaart. 
 

WACHTLIJST CONCERTEN
Is er een wachtlijst voor een concert en wilt u op de wachtlijst worden geplaatst? Bekijk op de pagina over de wachtlijst hoe dit werkt.
 

MINDERVALIDEN

Rolstoelplaatsen: in de Grote Zaal. Ook de Kleine Zaal is toegankelijk voor mindervaliden. Geef bij het telefonisch reserveren a.u.b. aan of u gebruik wilt maken van een rolstoelplaats.

• Als u minder valide bent raden wij u aan telefonisch kaartjes te reserveren zodat u verzekerd bent van een zo goed mogelijk bereikbare plaats in onze zaal.

Slechthorenden: wij beschikken over een infraroodinstallatie. Meld het a.u.b. bij uw telefonische reservering als u daar gebruik van wilt maken. De apparatuur kunt u afhalen bij de garderobe.

Goed te weten: o.a. aanwezig aangepaste lift en aangepast toilet. Betaalde invalidenparkeerplaatsen direct onder het Muziekgebouw in parkeergarage 'Piet Hein Garage'. Komt u met de tram, neem dan de weg langs de Passenger terminal naar de hoofdingang van het Muziekgebouw op de begane grond.
 

CADEAUBONNEN
De kassa van Muziekgebouw aan ’t IJ is een verkooppunt voor de PODIUM Cadeaukaart.

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X