Amsterdam

Amsterdam

Muziekgebouw aan 't IJ (foto Erik van Gurp)

Muziekgebouw aan 't IJ (foto Erik van Gurp)

Amsterdam

Amsterdam

Kassa

ma t/m za: 12.00 - 18.00 uur
T 020-788 2000

Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
E kassa@muziekgebouw.nl

Gebruik dit e-mailadres a.u.b. niet om kaarten te reserveren of te bestellen. U kunt via e-mail wél een adreswijziging doorgeven of andere vragen stellen.

Bezoekadres

Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Routebeschrijving

Muziekgebouw aan 't IJ ligt op ruim 10 minuten lopen vanaf Centraal Station, 5 minuten vanaf ringweg A10 oost en 3 minuten met de tram (lijn 26) vanaf het Centraal Station.

De Piet Hein Parkeergarage van de Gemeente Amsterdam bevindt zich deels onder het Muziekgebouw.


Grotere kaart weergeven 

Openbaar vervoer

Tram 26, halte Muziekgebouw.
Minder validen raden wij aan om niet de steile loopbrug te nemen, maar om het Muziekgebouw binnen te gaan via de hoofdingang beneden aan de kade. De hoofdingang bereikt u door 75 meter naar rechts van de brug de weg naar beneden te volgen, om het haventje heen, langs het Mövenpick Hotel.

Te voet

Ongeveer 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. U verlaat het station via uitgang Noord (richting het IJ). Buiten rechtsaf de waterkant volgen. Bij de stoplichten (na 300 m.) rechtdoor, de grote weg omhoog volgen. Links ziet u Muziekgebouw aan 't IJ liggen.

Fiets

Onder Muziekgebouw aan 't IJ bevindt zich een fietsenstalling (gratis, 24 uur per dag geopend). U bereikt de stalling via een rolband rechts voor de hoofdingang. Vanuit de fietsenstalling kunt u binnendoor naar de entreehal/kassa van Muziekgebouw aan 't IJ.

Auto

Vanaf de Oostelijke ringweg A10, afslag S114 richting Centrum, via de Piet Hein tunnel.
Vanuit Haarlem, volg de S102. Actuele verkeersinformatie voor Amsterdam

Parkeren

Pal onder het Muziekgebouw kunt u parkeren in de Piet Heingarage van de Gemeente Amsterdam. Vanuit de parkeergarage is onze Entreehal bereikbaar via lift of trap. Alternatieve, nabij gelegen parkeergarages zijn Parking Centrum Oosterdok aan de Oosterdokskade en P+R Zeeburg.

Concertparkeertarief: de eerste 4 uur parkeren voor €10

Concertbezoekers van het Muziekgebouw kunnen gebruik maken van een gunstige regeling voor parkeren in de Piet Heingarage. U betaalt voor de eerste 4 uur €10 (i.p.v. €0,50 per 7 minuten = €4,29 per uur). Dit kortingstarief is gunstig als u langer dan 2 uur en 20 minuten in de garage parkeert. Voor eventuele extra parkeertijd bovenop deze 4 uur betaalt u het normale tarief.

De parkeerregeling geldt niet:
1) als u bij het inrijden gebruik maakt van uw creditcard.
2) als u parkeert in een andere/nabijgelege garage, zoals de Q-Park IJ-Oever Centrum (onder de Piet Hein Buildings), Parking Centrum Oosterdok of P+R Zeeburg.

De parkeerregeling werkt als volgt:
1) Stempel de inrijkaart af bij het automaatje naast de kassa in de Entreehal op de begane grond van het Muziekgebouw. Dit kan voor aanvang van het concert of tot 45 minuten na afloop.
2) Bij het insteken springt het lampje van groen naar rood, binnen enkele seconden kunt u uw inrijkaart uit het automaatje halen. Steek de inrijkaart niet opnieuw in!
3) Op uw inrijkaart staat nu een extra barcode (zie afbeelding hieronder)
4) Betaal voor het uitrijden bij de betaalautomaat in de parkeergarage. De automaat herkent de extra barcode en rekent voor de eerste 4 uur € 10.

> Download deze informatie over het Concertparkeertarief (pdf, 500 kB)


Stempelautomaatje                                                                                  Inrijkaart met extra barcode

 

Routebeschrijving

Download routebeschrijving (pdf, 145 kB)

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X