Faciliteiten

Catering

We werken met vier voorkeurscateraars: De Borrelfabriek, Vineyard Catering, Verhaaf Catering of Hotmamahot. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een passende cateraar bij uw evenement.  

Grand Café
Op de begane grond van het Muziekgebouw bevindt zich ons Grand Café. Dit Grand Café is dagelijks geopend van 9.00 tot 1.00 uur (op vrijdag en zaterdag tot 2.00 uur). Voor kleinere vergaderingen, borrels of presentaties kan het Grand Café ook uw catering verzorgen.

Techniek

Wij kunnen de volledige technische uitvoering van uw evenement verzorgen met onze eigen technische staf. We beschikken over een groot team professionele licht/geluid en projectie technici die al uw wensen kunnen uitvoeren.

Uw evenement wordt technisch begeleid door één van onze technisch producenten die u kunnen adviseren over alle aspecten van de technische voorbereiding en uitvoering. We hebben veel technische apparatuur in huis, wat we niet hebben dat huren we in, uiteraard in overleg. U mag ook met uw eigen technische partner werken. Er zijn dan wel één of meerdere technici aanwezig om de externe technische ploeg te begeleiden en om de vaste installaties te bedienen. 

Internet

Bij uw evenement in het Muziekgebouw kunt u een eigen WIFI netwerk aanvragen met zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Dit netwerk heeft een bandbreedte van 50Mbit/50Mbit up/download snelheid.

In de Grote Zaal, Kleine Zaal, Atriumzaal, Entreehal en in het Atrium zijn verschillende vaste internetaansluitingen met een standaard snelheid van 50 Mbit/50 Mbit. Een volledig gescheiden broadcastlijn is beschikbaar voor webcasts en streaming.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren in de Piet Hein Garage die onder ons gebouw ligt en direct toegang biedt tot het Muziekgebouw. U kunt ook gebruik maken van Parking Centrum Oosterdok of P+R Zeeburg.

Parkeren in de Piet Heingarage onder het Muziekgebouw
 
Capaciteit: 588 plaatsen
Hoogte: 2,60 m
Adres: Piet Heingarage, Piet Heinkade 59, 1019 GM Amsterdam 
Tarief: €4,29 incl. btw per uur, uitrijkaart: €2,10 per uur (NB: Deze van te voren aanvragen)
> Meer informatie

Parking Centrum Oosterdok 

Op 10 minuten loopafstand van Muziekgebouw, beschikt over 1700 parkeerplaatsen. Deze garage wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van cameratoezicht. De garage biedt na 5 uur parkeren een tarief van €10,00 per dag.
> Meer informatie

P+R Zeeburg

Een goed alternatief is parkeren buiten het centrum bij P+R Zeeburg. Vanaf hier bent u per tram 26 in vijf tot tien minuten bij het Muziekgebouw. Het P+R parkeertarief is afhankelijk van de inrijdtijd bij P+R Zeeburg.
> Meer informatie

Passenger Terminal Amsterdam Busterminal
Verder bestaat er de mogelijkheid om extra parkeergelegenheid af te nemen bij de naast het Muziekgebouw gelegen Passenger Terminal Amsterdam (PTA). Er kunnen maximaal 50 auto’s geparkeerd worden in de busterminal van PTA en 100 auto’s in Piet Hein Buildings (gebouw naast PTA). Dit alles op basis van beschikbaarheid en met inzet van verkeersbegeleiders. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Publieksservice

Onze afdeling Publieksservice bestaat uit een team Servicemedewerkers en Floormanagers. Bij elke productie is in ieder geval een Floormanager aanwezig en één of meer servicemedewerkers.

De Floormanager is uw aanspreekpunt voor de dag en vaak al tijdens de gehele opbouw aanwezig om u wegwijs te maken in het gebouw, vragen te beantwoorden en de puntjes op de i te zetten. De Floormanager ziet toe op de veiligheidsregels en is hoofd BHV tijdens uw bijeenkomst. Dat betekent dat hij of zij de leiding heeft bij ontruimingen, getraind is om eerste hulp te bieden en zorgt dat zich geen (brand)gevaarlijke situaties voordoen. De Floormanager blijft tot uw evenement is afgelopen.

De Servicemedewerkers bemannen de garderobe gedurende uw bijeenkomst, blijven bij de deuren om er op toe te zien dat er geen onbevoegden de zaal binnen gaan en begeleiden uw gasten bij het zoeken naar een plaats, het vinden van de wc’s of bij andere vragen. Onze publieksservicemedewerkers gaan gekleed in nette blauwe/donkerblauwe kleding. Een overhemd/broek/stropdas en eventueel vest voor de heren, een nette donkerblauwe jurk eventueel met jasje voor de dames.

Partners

         

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring