Evenementen

Congressen

Congres 50-120 personen
Voor congressen bent u bij ons aan het juiste adres! Voor een congres tot 120 personen zijn de Kleine Zaal of de Atriumzaal zeer geschikt. De Atriumzaal heeft zelfs vijf kleine breakout zalen voor 15-20 personen per zaal. In het Atrium of op het foyerdeck bij de Kleine Zaal kunt u terecht met stands of postersessies en uiteraard catering.

Congres tot 700 personen
Voor grotere congressen tot 700 personen kunt u terecht in de Grote Zaal. De Kleine Zaal (120), Atriumzaal (120), een foyerdeck (100) of Studio 1 (60) kunnen dienst doen als break out ruimtes terwijl de entreehal eventueel gecombineerd met foyerdecks of Atrium zeer veel ruimte bieden aan beurzen, stands en posterpresentaties. 

Diner

Diner tot 100 personen
Wilt u dineren met een wijds uitzicht over het IJ, terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt? Dan is een Foyerdeck de ideale locatie. Hier zit u vorstelijk in de hoge glazen pui pal aan het water. Als het weer het toelaat kunt u uw gasten voorafgaand aan uw diner op het terras een aperitief aanbieden.

Sit down dinners tot 300 personen
Onze Grote Zaal is perfect voor galadiners van rond de 300 personen. U kunt vooraf in de Entreehal uw gasten ontvangen waarna onze Grote Zaal is omgetoverd tot een moderne dinerzaal met grandeur. Met de LED-verlichting kunt u elke gewenste sfeer zelf bepalen en de beweegbare vloer kan volledig vlak gemaakt worden.

Diner tot 1000 personen
Voor een diner tot circa 1000 personen is de Grote Zaal in combinatie met de Entreehal zeer geschikt. Verras uw gasten met een volledig omgebouwde Grote Zaal, terwijl wij vooraf een aperitief in de Entreehal of buiten op het terras serveren. U kunt zelfs eerst de Grote Zaal voor een plenaire sessie gebruiken en daarna voor een diner.

Presentatie

Presentatie tot 120 personen
De Kleine Zaal (120 personen) heeft daglicht en het bijbehorende Foyerdeck 3 is een spectaculaire lichte en open ruimte met uitzicht over het IJ waar u uw catering kunt laten verzorgen.

De Atriumzaal (100) is eveneens geschikt als presentatiezaal, in het lichte en hoge Atrium kunnen stands en catering staan, terwijl de Atriumzaal zelf ook beschikt over vijf aparte ruimtes, naast de plenaire zaal, waar u break outs kunt onderbrengen.

Presentatie tot 700 personen
De Grote Zaal (700) beschikt over de meest moderne en hoogwaardige audiovisuele apparatuur, gekleurde LED-verlichting die u volledig naar eigen inzicht kunt gebruiken, een flexibele vloer en stoelenplan. U kunt de presentatie dus in elke gewenste opstelling laten plaatsvinden. Lagerhuisopstelling, carré of catwalk: het kan allemaal.

Borrel/receptie

Voor borrels en recepties zijn de Foyerdecks (200), de Entreehal (450) of de Kleine Zaal met Foyerdeck 3 (150) prachtige ruimtes. Licht, hoog en met uitzicht op het IJ.

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring