De Klankspeeltuin is dé plek voor jong en oud om te ervaren hoe muziek componeren werkt. Met heel verschillende en slimme klankinstallaties kun je daar op allerlei manieren muziek maken. Wij organiseren op zondagen workshops voor kinderen vanaf 7 jaar en op afspraak voor jongeren én volwassenen. Tijdens festivals hebben we vaak Klankspeeltuin-specials over een bepaald soort muziek of instrument. Noten kunnen lezen of muzikaal zijn is niet nodig.

• Tijd: Zondagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur (scholen/bso’s en kinderfeestjes op afspraak)
 De laatste openbare workshop van dit seizoen was op zondag 10 juli. De zomer gebruiken we om de Klankspeeltuin te verbouwen en in te richten met nieuwe instrumenten. Op zaterdag 24 september gaan we weer van start in de vernieuwde Klankspeeltuin!
• Prijs: € 8,50 per kind
• Tickets: Kies onderaan deze pagina een datum in de kalender en bestel direct. Bestellen via de kassa van het Muziekgebouw kan natuurlijk ook.

Perfecte combinatie: volwassenenconcert en kinderworkshop
Op middagen in het weekend met concerten, organiseren wij vaak gelijktijdig workshops in de Klankspeeltuin. Terwijl volwassenen genieten van het concert kunnen kinderen van 7+ een workshop volgen in de Klankspeeltuin. De workshops duren dan meestal iets langer, zodat workshop en concert gelijk eindigen.

Je eigen verjaardagsfeestje
Vier je verjaardag in het Muziekgebouw met alleen jouw vrienden en vriendinnen. Een workshop op een zelfgekozen dag en tijd geeft je een onvergetelijk feestje. Alles is mogelijk: van je eigen muziekstuk maken en taart eten tot dirigent zijn van de Kosmix. Groepsprijs t/m 8 kinderen € 120 (prijs per extra kind € 12,50). Inclusief opname van het gemaakte muziek en limonade. Meer informatie en boeken via de afdeling Jeugd & Educatie: educatie@bimhuismuziekgebouw.nl

Goed te weten: wij organiseren ook voor scholen, jongeren, volwassenen en bedrijven maatwerkworkshops.

Klankspeeltuin Specials

Overzicht alle workshops

ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X