SoundLAB workshop (foto Martina Simkovicova)

SoundLAB kerstvakantiespecial

Voor kinderen (7+)
wo 5 jan 2022 10:00 - 12:30
wo 5 jan 2022
10:00 - 12:30
  • wo 5 jan 2022
    10:00 - 12:30
    Excl. pauzedrankje
    Atriumzaal
    Geweest

Unieke workshop met wonderlijke instrumenten

Vanwege de coronamaatregelen is deze workshop geannuleerd. Kaartkopers ontvangen bericht.

Niet op vakantie? Gelukkig kan je wél actief met elektronische muziek aan de slag! Samen met je vriendje of vriendinnetje, broer of zus maak je tijdens deze spannende workshop een heel eigen muziekstuk en mag je op allerlei gekke, bijzondere en wonderlijke instrumenten spelen.


Ook deze schoolvakantie organiseert het Muziekgebouw een SoundLAB vakantiespecial. In een ochtend maak je kennis met de gave en unieke instrumenten van de muzikale werkplaats SoundLAB. Zelf een instrument kunnen bespelen is niet nodig, maar als je een instrument bespeelt mag je deze zeker meenemen. Aanvullend op de workshop krijg je een kijkje achter de schermen bij het Muziekgebouw en is er een korte pauze met iets lekkers. De ochtend wordt afgesloten met een spetterend optreden voor familie en vrienden in de Atriumzaal van het Muziekgebouw!

Deze vakantiespecial is alleen voor kinderen van 7 – 12 jaar. Wil je als volwassene samen met je kind, kleinkind, neefje of nichtje een workshop SoundLAB volgen? Dan kun je deze kerstvakantie terecht bij de SoundLAB Groove special op woensdag 29 december van 13.00 – 14.15.