Hannes Minnaar (foto: Simon van Boxtel)

Wat is het geheim van de piano? (8+)

Hannes Minnaar
zo 21 mrt 2021 15:00 - 16:00
zo 21 mrt 2021
15:00 - 16:00
  • zo 21 mrt 2021
    15:00 - 16:00
    Excl. pauzedrankje
    Geannuleerd
    Geweest

Uitvoerenden

Hannes Minnaar piano
Dieuwertje Blok presentatie

De meesterpianist en zijn liefde voor de piano

Hannes Minnaar houdt al van klassieke muziek zolang hij zich kan herinneren. De reden dat hij voor de piano koos, was simpel: er woonde een pianolerares in de buurt. In 2016 won Hannes de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs en sindsdien blaast hij pianoliefhebbers van hun stoelen. Hoe hij uiteindelijk uitgroeide tot een van Nederlands grootste jonge talenten ontdek je tijdens dit concert.

In het Muziekgebouw komt Hannes al langer. Hij speelde in meerdere ensembles op het podium en daarna solo in onze serie Piano, tussen de beste pianisten van de wereld. Sinds 2018 mag hij zich officieel ‘meesterpianist’ noemen, nadat hij debuteerde in de serie Meesterpianisten. Dit seizoen is hij weer uitgenodigd in de serie Piano van het Muziekgebouw. En dat terwijl hij als kind nog even trompet wilde spelen – maar dat vond hij uiteindelijk te moeilijk!

Vanwege coronabeperkingen is het mogelijk dat we het concert moeten annuleren of dat de toegestane zaalcapaciteit op de concertdatum onvoldoende is voor alle kaartkopers. In beide gevallen ontvangen kaartkopers hierover bericht en zullen we het aankoopbedrag restitueren. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.