Shades of a Mountain

Shushiki Band + Raphael Rodan
Sun 5 Nov 2023 20:00 - 21:00
Sun 5 Nov 2023
20:00 - 21:00
  • Sun 5 Nov 2023
    20:00 - 21:00
    Externe locatie

Program

Verhalen en muziek uit Armenië

Credits

Shushiki Band:
Tamara Atensyian zang, gitaar
Meri Kartashyan zang, trommel, cajon
Nare Kartashyan zang, percussie

Raphael Rodan verteller
Gor Davtyan live sculpting
Titus Tiel Groenestege eindregie 

Verhalen en muziek uit Armenië

In 2022 traden de drie zangeressen van de Shushiki Band voor het eerst op buiten Armenië en veroverden het publiek met hun prachtige samenzang. Nu komen ze terug voor een programma met meesterverteller Raphael Rodan en Armeense verhalen vol verlangen. Leonard Cohen zei ooit: 'In alles zit een barst, zo komt het licht naar binnen.' Ga mee op een muzikale reis op zoek naar de barst in het hart van de Armeense liederen.

Stoere verhalen, mooie verhalen, workshops en meer; het komt allemaal aan bod tijdens het Amsterdam Storytelling Festival. Verhalenvertellers, muzikanten en troubadours van over de hele wereld komen samen in Podium Mozaïek om hun unieke kijk op het thema Bevrijding te delen. Dit festival bestaat al meer dan 10 jaar en heeft als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de vertelkunst in Nederland. 

Engels gesproken

Shades of a Mountain vindt plaats in Podium Mozïek als onderdeel van het Amsterdam Storytelling Festival. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Muziekgebouw Productiehuis, dat een nieuwe generatie musici en makers ruimte biedt om nieuwe artistieke projecten te ontwikkelen.

Tip: 
Shushiki Band is ook nog te horen op 7 november in Mezrab