BSO en NSO

Muziek is onmisbaar in het leven van jonge mensen: het brengt plezier, in je eigen hart en hoofd - en met elkaar. Het Muziekgebouw en Bimhuis willen de liefde voor muziek met zoveel mogelijk mensen delen. Ook met kinderen.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen al jong op allerlei manieren met muziek in aanraking komen. Door kennis te maken met verschillende muziekgenres, te luisteren naar muziek, te experimenteren en door zelf muziek te bedenken en uit te voeren. Voor BSO's en NSO's organiseren wij workshops SoundLAB.

Workshop SoundLAB

In het SoundLAB speel je op bijzondere instrumenten als de Dato DUO, Toonpad, Formonium en de MODi. Hiermee maak je samen met anderen een heel nieuw muziekstuk.

Je gaat in deze workshop zelf experimenteren met klanken, de lol ervaren van het muziek maken en op een creatieve manier nieuwe muziekstukken bedenken. In de workshop SoundLAB staat experimenteren met wonderlijke, unieke instrumenten centraal. Kom je op onderzoek in ons laboratorium? Noten lezen is niet nodig.

Voor wie: vanaf 7 jaar – max. 30 kinderen per workshop
Wanneer: vrij te boeken
Waar: Muziekgebouw Atriumzaal
Duur: 90 minuten
Lessen: Eerste les digitale voorbereiding
Kosten: € 6,50 per leerling 

boeken

Tip: Wist je dat het SoundLAB ook als personeelsuitje te boeken is? Voor meer informatie en kostenopgave, stuur een mail naar educatie@bimhuismuziekgebouw.nl

Informatie en boeken

Meer informatie?
Afdeling Educatie Bimhuis & Muziekgebouw 
Contactpersoon: Temo Gonzalez

Adres: Piet Heinkade 1 en 3, 1019 BR Amsterdam
T: 020 788 2046
E: educatie@bimhuismuziekgebouw.nl