Ben Fitzpatrick

Ben Fitzpatrick Quintet

za 13 aug 2022 20:00 - 21:00
za 13 aug 2022
20:00 - 21:00
  • za 13 aug 2022
    20:00 - 21:00
    Excl. pauzedrankje
    4'33 terras
    Geweest

Programma

Ben Fitzpatrick Quintet:
Ben Fitzpatrick saxofoon
Massimo Imperatore elektrische gitaar
Matteo Mazzu basgitaar
Nitin Parree drums
Alvaro Artime Jimenez trompet 

Uitvoerenden

18.00 - 20.00 / DJ
Cristel Ball

20:00 - 21:00 / concert
Ben Fitzpatrick Quintet

21.00 - 23.00 / DJ
Cristel Ball

Soulvolle jazz van jonge internationale talenten

Spring op, dans en laat je meenemen op een avontuur voor de ziel door tenorsaxofonist Ben Fitzpatrick en zijn band. Met elektrisch gitarist Massimo Imperatore richtte hij zijn kwintet op, samen met musici die zij leerden kennen op het Conservatorium van Amsterdam. Met een soulvolle, aan spirituele jazz rakende sound en vindingrijke improvisaties richt het kwintet zich op een breed publiek. 

Het Ben Fitzpatrick Quintet won vorig jaar de Vakjuryprijs en de Denise Jannah Award van de Grachtenfestival Jazz Competition. Onder aanvoering van Ben Fitzpatrick blies de volle, energieke sound van het kwintet in de finale de juryleden omver. De Amerikaanse-Ierse frontman is sinds begin 2022 ook de eerste tenorsaxofonist in de befaamde WDR Big Band.

i.s.m.


Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 15,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 15,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.

Onderdeel van:
Terrasconcerten