Sunday Sounds

Picknick
Sun 6 Nov 2022 12:00 - 13:00
Sun 6 Nov 2022
12:00 - 13:00
  • Sun 6 Nov 2022
    12:00 - 13:00
    Excl. drankje
    Entreehal

Program

Korte muzikale optredens en performances met voor ieder wat wils

Credits

Susanna x Luna cyr wheel, viool, pedalboard

Veenfabriek:
Jacobien Elffers spel, zang
Ghaeth Almaghoot klarinet
Raphael Vanoli gitaar

Dianto Reed Quintet:
María González Bullón hobo
Ovidi Martí Garasa saxofoon
María Losada Burgo fagot
Erik Steven Rojas basklarinet
María Luisa Olmos Ros klarinet

Picknickmand mee, wij zorgen voor de muziek

De eyecatcher van de performance van Susanna en Luna is de cyr wheel, een grote ring, die ook wordt gebruikt in het circus. Door haar lichaam te verplaatsen laat Susanna de ring draaien, Luna reageert met viool en de effecten van haar pedalboard op de bewegingen. De spelers van de Veenfabriek spelen een aantal fragmenten uit de veelgeprezen voorstelling Maria Maria Maria, met verhalen uit de Bijbel en de Koran, persoonlijke verhalen van de muzikanten en liederen over bizarre middeleeuwse wonderen.

Dianto Reed Quintet won vorig jaar de eerste prijs van het Grachtenfestival Conservatorium Concours én het Storioni Concours. Vanmiddag spelen deze getalenteerde Spaanse musici een selectie uit hun repertoire.

Sunday Sounds
Sunday Sounds is dé manier om in een informele setting kennis te maken met het Muziekgebouw en met elkaar. Samen met theatermaker Milena Haverkamp (Veenfabriek) organiseren wij vier keer per jaar op zondagmiddag een muzikale picknick in de Entreehal, met altijd een speciale plek voor het werk van een nieuwe generatie makers. Het programma bestaat uit korte optredens met voor ieder wat wils, ook leuk voor families. Kom ook en geniet van muziek, performances en natuurlijk van je zelf meegebrachte picknickmand.

Sunday Sounds programmeren wij i.s.m.