Groove Beest: Marmoucha Orchestra

Thu 30 Jan 2025 12:30 - 13:30
Thu 30 Jan 2025
12:30 - 13:30

Dit orkest vol wereldreizigers laat overal de zon schijnen

Met elkaar hebben ze al heel wat kilometers op de teller: de muzikanten uit het Marmoucha Orchestra komen uit Marokko, Israël, Syrië, Irak, Iran, Libanon, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Turkije, Portugal en zelfs Nederland. Hun muziek is er dan ook voor iedereen. Soms kan je er op dansen, soms kun je er lekker bij wegdromen, maar altijd klinkt de zon erin door.

In de concertserie Groove Beest  kom je erachter waarom je tijdens sommige muziek keihard wilt dansen of gaat meetikken met je voet. Samen met MC Cheyenne Toney en de muzikanten van Marmoucha Orchesta ga jij met je klas op zoek naar de groove. Stilzitten is geen optie, dus spring, dans en klap mee en laat het beest in jezelf los. Kom alvast in de sfeer met deze video.

Arin Keshishi basgitaar
Udo Demandt percussie
Maripepa Contreras hobo
Mohamed Ahaddaf ud
ntb zang

Concertserie Groove Beest!

In de concertserie Groove Beest! (waar dit concert er één van is) ontmoet je echte podiumbeesten. Je ziet en hoort ze niet alleen, maar je voelt ze ook: hoe oud je ook bent, hun beestachtige grooves dringen door tot in je tenen. Stilzitten is dan geen optie meer. Dus houd je niet in – niets is raar. Zing, dans en rap mee met MC Groove Beest en laat het beest in jezelf los! Get up & move to the groove!

Bekijk alle Groove Beest-concerten