Hessel Moeselaar (foto Milan Rijnders)

Sunday Sounds

Previews van Book of Premonitions en Music for Empty Spaces + Hessel Moeselaar
zo 5 nov 2023 12:00 - 13:10
zo 5 nov 2023
12:00 - 13:10
  • zo 5 nov 2023
    12:00 - 13:10
    Excl. drankje
    Entreehal

Uitvoerenden

Book of Premonitions (preview):
Luke Deane, Christine Cornwell regie
Arjan Gebraad, Cerian Mason, Christine Cornwell, Laura Nygren, Luke Deane, Maidie van den Bos, Marije Nie, Tarang Poddar, Tatiana Rosa, Werner van der Zwan kunstenaars en ontwerpers

Music for Empty Spaces (preview):
Heather Pinkham piano
Suzanne van Berkum fagot

Hessel Moeselaar altviool, elektronica

Picknickmand mee, wij zorgen voor de muziek

Sunday Sounds is dé manier om in een informele setting kennis te maken met het Muziekgebouw en met elkaar. Samen met theatermaker Milena Haverkamp (Veenfabriek) organiseren wij drie keer per jaar op zondagmiddag een muzikale picknick in de Entreehal, met altijd een speciale plek voor het werk van een nieuwe generatie makers. Het programma bestaat uit korte optredens met voor ieder wat wils, ook leuk voor families. Kom ook en geniet van muziek, performances en natuurlijk van je zelf meegebrachte picknickmand.

Deze editie van Sunday Sounds krijg je maar liefst twee voorproefjes van twee nieuwe projecten door jonge makers.

In Book of Premonitions zijn de verbeelding, gedachten en dromen van 200 elf- en twaalfjarigen samengebracht. Regisseurs Luke Deane en Christine Cornwell maakten met een multidisciplinair team hiervan een meeslepende opera samen met 200 leerlingen van de IVKO kunstvakschool in Amsterdam.

In Music for Empty Spaces onderzoekt Heather Pinkham het thema van dood, wedergeboorte en het hiernamaals, vanmiddag samen met fagottist Suzanne van Berkum.

Hessel Moeselaar presenteert met zijn elektronische 'eenmansorkest' een caleidoscoop van melancholische en kleurrijke geluidslandschappen.

Sunday Sounds programmeren wij i.s.m.