Ronald Langestraat

Ronald Langestraat, Lyckle de Jong & Nic Mauskovic + Mila V + HVNLY + Mukuna

za 14 aug 2021 18:00 - 23:00
za 14 aug 2021
18:00 - 23:00
  • za 14 aug 2021
    18:00 - 23:00
    4'33 terras

Uitvoerenden

Ronald Langestraat live w/ Lyckle de Jong & Nic Mauskovic
Mila V live
HVNLY 
Mukuna

Eigenzinnige artiesten uit alle hoeken van de stad 

Door de huidige coronamaatregelen en de oplopende besmettingscijfers kunnen we op dit moment helaas deze avond niet het karakter en de sfeer meegeven die we zouden willen. Daarom is dit terrasconcert nu geannuleerd. We zoeken naar een nieuwe datum waarop het concert wel doorgang kan vinden, in een vorm en op een plek die past bij de beleving van de muziek. Als je een reservering hebt gemaakt voor deze avond, neemt 4’33 grand café z.s.m. contact met je op.

Het Amsterdamse cultuurplatform Subbacultcha stelde het programma van dit terrasconcert samen en nodigde vier lokale helden uit een dynamisch en eigenzinnig geluid uit alle hoeken van de stad te laten horen. 


Ronald Langestraat live w/ Lyckle de Jong & Nic Mauskovic
Begin jaren 80 was Ronald Langestraat een vaste waarde in de Amsterdamse jazzscene; hij speelde in jazzbands als Cascada en Ritmo Natural. Over zijn solowerk –  een spacy mix van jazz, soul en groovy salsa – waren fans en collega’s minder enthousiast. Ronald vocht zich vrij en ging op ruimtemissie om zijn eigen geluid te vinden: psychedelisch, buitenaards, ongerept en persoonlijk. Fast forward naar 2021: met in zijn band de creatieve geesten van Lyckle de Jong (De Witte Kunst) en Nic Mauskovic (Mauskovic Dance Band) brengt Ronald zijn volstrekt eigen en unieke muziek.

Mila V
Mila V, begonnen als multimediakunstenaar en filmmaker, schept haar eigen wereld met analoge synths en haar stem. Alles komt samen in Mila’s debuutsingle The Craze en de bijbehorende muziekvideo. ‘Emotional Acid’, zo noemt zij het zelf. Zwaar en hard, maar toch vloeiend. Intiem, maar tegelijkertijd bombastisch. 

HVNLY
De getalenteerde zangeres HVNLY maakt r&b en hiphop met invloeden van jazz en een sterke focus op storytelling. Vanuit verschillende perspectieven vertelt zij in atmosferische producties verhalen waar veel mensen zich in zullen herkennen. 

Mukuna
Mukuna is een Zwitserse dj en producer, met een unieke benadering van elektronische muziek. Met polyritmische percussie en beukende beats brengt hij een ode aan het vrije en helende nachtleven in Basel. In 2017 richtte hij het label Somatic Rituals op samen met dj’s Kombé, Mafou en de visuele kunstenaars Dimitri Erhard, Flavio Karrer en Lukas Schläpfer. Een label met een hypnotiserende audiovisuele output.

i.s.m.