Muziekgebouw Park (foto Mirte Slaats)
zo 24 feb 2019 12:00 - 13:30

Muziekgebouw Park

Picknick
24 feb
12:00 - 13:30
  • zo 24 feb 2019
    12:00 - 13:30
    Excl. pauzedrankje
    Entreehal

Muziekgebouw Park is dé manier om informeel kennis te maken met de vele prachtige muziek die te horen is in het Muziekgebouw. Onder de bezielende leiding van theatermakers Milena Haverkamp (Veenfabriek) en Jochem van Tol (o k a p i) organiseren wij op deze zondagmiddag een muzikale Picknick voor iedereen die van muziek houdt. Op het programma gitarist/componist Raphaël Vanoli, het Paper Ensemble, trombonist Bastiaan Woltjer, dans van Sarada Sarita Keilman & Guillermo Blinker en een nieuwe composities van kinderen uit het Vogel Orchestra uit Amsterdam Noord. Kom en geniet van muziek en performances én uw zelf meegebrachte picknick.

Gitarist/componist Raphael Vanoli
Deze middag is o.a. het werk K. Kalinausko g. 3, Vilnius te horen, dat gitarist/componist Raphael Vanoli schreef in opdracht van Asko|Schönberg, met steun van Fonds Podiumkunsten. Vanoli ontgint hierin nieuw terrein op zijn gitaar: hij versterkt zijn elektrische gitaar op zeer hoog volume uit en bespeelt het instrument louter met ‘extended techniques’, zoals blazen over de snaren.


Voor wie is Muziekgebouw Park?

De picknick (óók leuk voor families met kinderen vanaf 8 jaar) is voor buurtbewoners rondom het Muziekgebouw en voor alle anderen die graag op een verrassende manier kennis willen maken met de muziek en de musici die hier te horen zijn. Neem zelf een gevulde picknickmand mee, wij zorgen voor picknickkleden, kussens en de muziek.


Met steun van

Picknickmand mee, wij verzorgen de muziek 

Uitvoerenden

Raphaël Vanoli elektrische gitaar
Paper Ensemble dans, muziek & performance
Bastiaan Woltjer trombonist
Sarada Sarita Keilman & Guillermo Blinker  dans
The Vogel Orchestra

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring