Marion Dumeige (foto: Marco Borggreve)

Marion Dumeige

Lunchconcert Dutch Classical Talent
di 8 okt 2019 12:30 - 13:30
di 8 okt 2019
12:30 - 13:30
  • di 8 okt 2019
    12:30 - 13:30
    Excl. pauzedrankje
    Grote Zaal
    Geweest

Programma

Giacomo Puccini aria’s uit La Bohème 
Wolfgang Amadeus Mozart aria’s uit Don Giovanni 
Liederen van o.a. Claude Debussy, Gabriel Fauré en Franz Schubert

Uitvoerenden

Marion Dumeige sopraan
Aarón Ormaza Vera piano
en een verteller

Intieme solo-opera door innemende Franse zangeres 

‘Marion is een kanon! Een onvervalste operazangeres met een innemende persoonlijkheid. Haar inlevingsvermogen en expressiviteit zijn bewonderenswaardig.’ – vakjury Dutch Classical Talent.

Als de jury een zangeres omschrijft als ‘een kanon’, dan mag je een expressieve sopraan op de bühne verwachten. Marion Dumeige etaleert haar talent met liefdesaria’s uit La Bohème en Don Giovanni en romantische liederen als Claire de lune en Gretchen am Spinnrade. Zo maakt deze Franse sopraan haar eigen intieme solo-opera, een verteller neemt u mee in de bijbehorende liefdesgeschiedenis. In tegenstelling tot de klassiekers van Puccini en Mozart staat het einde van Dumeiges verhaal niet vast en beslist het publiek of er vergiffenis komt of dat het concert eindigt in een breuk.

Sopraan Marion Dumeige valt op door haar mooie, krachtige stem, haar gevoelige artistieke talent en muzikale veelzijdigheid in repertoire dat loopt van de barok tot de moderne muziek. Zij is een van de toptalenten die de vakjury van Dutch Classical Talent via audities heeft gekozen voor een coachingstraject en tournee langs de twaalf grootste concertzalen van Nederland.