Muziekgebouw Park live op het terras

Terrasconcerten juli + augustus 2021

Twee zomermaanden lang* presenteren we donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond optredens door verschillende musici en ensembles. Op het grote terras aan het water, in samenwerking met 4'33 grand café. Kleinschalige concerten op hoog niveau met borrel of diner, terwijl de zon langzaam onder gaat. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18 uur.

Veiligheid staat voorop

Om de veiligheid van publiek, musici en medewerkers te garanderen, is de capaciteit beperkt, geldt op en rond het terras een 1,5 meter protocol en is vooraf reserveren verplicht.

Reserveren
Je plaatst bij 4'33 grand café een reservering voor een concert inclusief borrel, of een concert inclusief diner. Je kunt zelf een tijd kiezen. Naast consumpties/diner betaal je € 12,50 p.p. voor de muziek, dit wordt ter plekke afgerekend.

Email vooraf
Bij slecht weer verplaatsen we het concert naar binnen. Dinergasten kunnen altijd binnen plaatsnemen. Voor borrelreserveringen is binnen een lagere capaciteit. Mocht er onverhoopt geen ruimte zijn, dan neemt 4'33 grand café uiterlijk op de ochtend van het concert contact met je op. Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.

* terrasconcerten vinden plaats onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen

In samenwerking met:Met dank aan:

Alle concerten:

van 2