Zuid-Afrikaanse iconen

Ladysmith Black Mambazo
Fri 28 May 2021 20:15 - 21:45
Fri 28 May 2021
20:15 - 21:45
  • Fri 28 May 2021
    20:15 - 21:45
    Excl. pauzedrankje
    Geannuleerd

Credits

Ladysmith Black Mambazo

Legendarisch a-capellakoor terug in Nederland

De iconen van de Zuid-Afrikaanse a-capellazang zijn terug in het Muziekgebouw. Al bijna zestig jaar lang verwarmt Ladysmith Black Mambazo over heel de wereld de harten van hun publiek. Met verheffende vocale harmonieën, hun unieke choreografieën en ontwapenende charisma's. Een gloedvolle ode aan Zuid-Afrika en de kracht van muziek.

In eigen land is Ladysmith Black Mambazo al sinds de jaren 60 een van de succesvolste zangkoren ooit. De rest van de wereld maakte kennis met hen toen Paul Simon ze een glansrol gaf op zijn hitalbum Graceland. Inmiddels heeft de groep talloze nieuwe, jonge leden in haar midden mogen verwelkomen, die een nieuwe energie en kracht met zich meebrengen. Adembenemend en innemend mooi.

De kaartverkoop van dit concert is gestart voordat de huidige coronamaatregelen van kracht werden. Vanwege coronabeperkingen is het waarschijnlijk dat de aanvangstijd en de placering nog wijzigen. Ook is het mogelijk dat we het concert moeten annuleren of dat de toegestane zaalcapaciteit op de concertdatum onvoldoende is voor alle kaartkopers. In alle gevallen ontvangen kaartkopers hierover bericht en bieden we de mogelijkheid tot restitutie. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.